DEM_logo2
ДВИЖЕЊЕ НА ЕКОЛОГИСТИТЕ НА МАКЕДОНИЈА

Вила зора

logo-vila-zora
КОНТАКТ 
тел: 043 233 023 
email: vilazora@t.mk 
web: www.vilazora.org.mk

Целокупните активности на ЕД „Вила Зора“ Велес се во склад со потребите на граѓаните и активистите на Градот Велес во насока на заштита на неговата околина. Активностите се насочени во делот на едукација, заштита и превентива на животната средина и решавање на еколошките проблеми кои се наталожени години наназад. Како одминуваа годините оваа организација продуцираше голем број на едуцирани активисти и борци за здрава животна средина.